Nærbilde av en håndverker som monterer spiler på en trapp
Hovedinnhold
Kom i gang

Steddy-garantien

Steddy-garantien gir deg full trygghet for at prosjektet blir korrekt fagmessig utført og at prosessen før, under og etter er ryddig og ordentlig.

Leveransegaranti

Steddy gir leveransegaranti på rehabilitering, ombygging og tilbyggsprosjekter utført på oppdrag for privatpersoner. Det betyr at vi garanterer at jobben blir korrekt fagmessig utført og at prosessen er ryddig og ordentlig. Denne garantien gjelder i hele reklamasjonsperioden på fem år. De aller fleste oppussingsprosjekter som gjennomføres i hjem eller hytte vil omfattes av denne garantien.
Leveransegarantien gjelder ikke:
  • Prosjekter i forbindelse med bygging av nytt hus eller ny hytte
  • Prosjekter som ikke omfattes av Håndverkertjenesteloven, hvor f.eks. oppdragsgiver ikke er en privatperson (boligselskap, aksjeselskap o.l.)
  • Prosjekter hvor oppdragsgiver krever garanti- eller erstatningskrav som er høyere eller annerledes enn det som fremgår i Håndverkertjenesteloven.
Håndverksbedriftene som er partnere av Steddy kan påta seg oppdrag som ikke dekkes av Steddy sin leveransegaranti. Da gjelder egne garantiordninger, men ellers får du de samme fordelene med Steddy. Er du usikker på om prosjektet ditt dekkes av leveransegarantien kan du prate med en av våre erfarne fageksperter.

En av de største risikoene med å bruke håndverksbedrifter som ikke har økonomien i orden er at de kan slå seg konkurs underveis, og du blir sittende med et halvferdig prosjekt. Velger du Steddy får du kvalitetssikrede håndverkere med økonomien i orden og leveransegaranti fra Steddy.

Ingen prisoverraskelser

Med oss har du alltid oppdatert pris på din prosjektside. Skulle det oppstå endringer underveis får du en endringsmelding som viser endringen i tid eller pris, og som må godkjennes før endringen er gjeldende. Dermed kommer det ingen overraskelser på sluttfakturaen siden du har oversikt over prisen gjennom hele prosjektet. Er det ingen endringer i prosjektet er prisen den som er avtalt i tilbudet.
Skjermbilde av prosjektsiden til Steddy som viser endringer i et oppussingsprosjekt
Skjermbilde av prosjektsiden til Steddy som viser endringer i et oppussingsprosjekt

Norsk Standardkontrakt

Vi bruker Norsk Standardkontrakt (NS) i alle prosjektene våre. Kontraktene er utarbeidet i fellesskap mellom det offentlige og ulike forbruker- og bransjeorganisasjoner, så profesjonelle aktører og forbrukere har standardiserte kontrakter å benytte i alle prosjekter. I Steddy benytter vi to ulike NS-kontrakter som er spesielt utformet for renovering og oppussing. Med en NS-kontrakt vet du at selve kontrakten er riktig tegnet opp, og at den tar hensyn til de viktigste delene i et oppussings- eller renoveringsprosjekt.

Alle avgjørelser på ett sted

Steddy samler all kommunikasjon og dokumentasjon på ett sted. Underveis har du alltid tilgang til dialogen med prosjektleder, og alle godkjente endringer er godt dokumentert for begge parter. I tillegg dokumenterer vi fortløpende på byggeplass etterhvert som vi ferdigstiller deler av prosjektet, og vi samler alt av dokumentasjon underveis så det er klart for overlevering.
Nærbilde av mobilskjerm som viser meldingstråd mellom kunde og håndverker på prosjektsiden
Nærbilde av mobilskjerm som viser meldingstråd mellom kunde og håndverker på prosjektsiden

Ryddig arbeidsplass

Vi vet at mange har behov for å bo eller oppholde seg i hjemmet samtidig som de gjør oppgraderinger, så vi gjør et ekstra poeng ut av å holde det ryddig mens vi jobber. Det er det ikke alle andre som gjør. En ryddig arbeidsplass er også en effektiv arbeidsplass, noe som gjør at vi kan holde god fremdrift i prosjektet — og det er hyggeligere for alle involverte.

Kontroll i papirene

Når prosjektet er ferdig og du har godkjent at jobben er utført i henhold til avtale blir all dokumentasjon lagret på prosjektsiden din på steddy.no.

Bilde av en smilende, mørkhåret mann i midten av førtiårene

Klar for ditt neste prosjekt?

Send inn prosjektet ditt i dag og få uforpliktende rådgivning fra våre fageksperter.