Hovedinnhold
Kom i gang
Nyoppusset baderom

Pusse opp eller totalrenovere badet?

Skal du pusse opp eller totalrenovere badet? Med Steddy får du den beste håndverkeren til ditt prosjekt.
Et fint og funksjonelt baderom kan gi mye glede i hverdagen, og det er mange veier til drømmebadet. Kanskje holder det med en enkel oppgradering? Eller trengs det en større oppussing?
Å pusse opp badet krever ofte flere ulike tjenester, som rørlegger, elektriker og flislegger. Våre håndverkspartnere hjelper deg med hele prosessen, slik at du bare trenger å forholde deg til én prosjektleder. Det gjør opppussingsprosessen enklere og tryggere. I tillegg får du Steddy-garantien, som gir deg full trygghet på at badet blir ferdigstilt til avtalt tid og pris, og at prosessen før, under og etter er ryddig og ordentlig.

Pusse opp badet - dette må du tenke på

Det første du må tenke på når du skal pusse opp badet er hvor mye du har behov eller ønske om å gjøre. For å raskt avklare omfanget, deler vi gjerne oppussing av bad inn i tre nivåer:

1. Enkel oppgradering av badet

Under denne kategorien finner vi enkle endringer som kan gjøres uten å gjøre større endringer i selve rommet. For eksempel å bytte ut et gammelt toalett eller å montere en dusjvegg.

2. Oppussing av badet

Er badet ditt nyere enn 15 år, og alt av det elektriske, rør, ventilasjon og membran i god stand, er det mye du kan gjøre i form av overflateoppussing. Er membranen under flisene gode, kan du for eksempel legge nye fliser på eksisterende fliser eller legge mikrosement. Du kan også bytte dusj- og servantbatteri og sette inn nye baderomsmøbler, og på den måten få et helt nytt utrykk på badet.

3. Totalrenovere badet eller bygge nytt bad

Å totalrenovere badet betyr å rive ut alt, for så å bygge opp rommet på nytt. Under denne kategorien faller også det å bygge et helt nytt bad, for eksempel om du har plass og ønsker et eget bad i forbindelse med soverommet. Denne type oppussing inngår ofte som en del av en større totalrenovering av boligen.

Steddy sine håndverkspartnere leverer høy kvalitet og kan hjelpe deg med oppussing av bad på alle nivåer.

Hvor mye koster det å pusse opp badet?

Prisen på oppussing eller renovering av bad avhenger blant annet av hva du ønsker å gjøre og i hvilken stand ditt nåværende bad er i. Utover dette er typiske kostnadsdrivere mengden rør- og el-arbeid som trengs. Husk at oppussing av bad krever flere fagpersoner, noe som naturlig nok påvirker prisen.
Håntverker lener seg mot en vegg

Vi hjelper deg

Sender du oss en beskrivelse av hva du ønsker å gjøre, mål, plantegninger, bilder av eksisterende bad og tanker om tidsperspektiv og budsjett, ser vår fagekspert på dette og kontakter deg for en gjennomgang og prat om behov og smarte løsninger. Når dere sammen har kommet frem til en endelig beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere og du får tilbud på jobben.

Høy kvalitet i alle ledd 

Med Steddy får du kvalitet i alle ledd. Ved bygging, oppussing eller renovering av bad jobber våre håndverkere alltid med kvalitetsleverandører, som Hey Di, Saint-Gobain Byggevarer, Isola, Fibo, Litex og baderomsinnredninger fra Noro Norge.