Hovedinnhold
Kom i gang
Hustak

Få en mer energieffektiv bolig med energirådgivning

En godkjent energirådgiver hjelper deg kartlegge hvilke tiltak i boligen din som kan spare deg penger og øke komforten.
Vi vil alle ha lavere strømregning, bedre inneklima og et lavere fotavtrykk, men det er ikke alltid lett å vite hvor man skal starte. Det kan en energirådgiver fra Steddy hjelpe deg med.

Steddy er en ny håndverkstjeneste for deg som vil ha høy kvalitet og lave skuldre, uansett prosjekt. Hos oss møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse, blant annet som godkjente energirådgivere, som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.

Når du er klar til å starte arbeidet med å energieffektivisere boligen din, utføres jobben av en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere. På den måten kan du være trygg på at arbeidet utføres av håndverkere som har lang erfaring og økonomien i orden.

Hvilke energitiltak lønner seg?

Energirådgivning handler kort fortalt om å få råd angående hvilke tiltak som bidrar til å redusere boligens bruk av strøm, og som vil gjøre en bolig mer effektiv med tanke på oppvarming og isolasjonsevne.
Tiltak som kan gjøres, er blant annet:
  • Balansere ventilasjonen med varmegjenvinning
  • Installere vannbåren varme
  • Solfangere på taket
  • Installere automatisert varmestyring
  • Installere fornybar energikilde
Hvilke tiltak som passer din bolig, avhenger blant annet av alderen på boligen, nåværende standard og hvilken effekt man ønsker å oppnå. Dette er punkter du vil kunne diskutere med en energirådgiver fra Steddy, som også har oversikt over hvilke tiltak som du kan få økonomisk støtte til å gjennomføre.

Hvem bør snakke med energirådgiver?


Å undersøke hvilke energitiltak som kan gjennomføres i boligen kan være nyttig for alle boligeiere, men det er særlig stort potensiale om du bor i en bolig bygget før år 2000 og har planer om å fortsette å bo i boligen i noen år fremover.

Å gjøre energitiltak i boligen er en investering som kan lønne seg over tid.
Er du nysgjerrig på hvilke energitiltak som passer deg og din bolig? Start med å sende oss en beskrivelse, samt tegninger og bilder av boligen. Vår fagekspert og godkjente energirådgiver går deretter gjennom dette, ser på hvilke tiltak det kan være fornuftig å gjennomføre og kontakter deg for en prat om muligheter.

Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre lokale håndverkspartnere.

Vi hjelper deg

I Steddy møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.
Steddy håndverker