Hovedinnhold
Kom i gang
Nyoppusset enebolig

Renovere eller pusse opp fasaden

Renovere eller pusse opp fasaden? Med håndverkere fra Steddy kan du være trygg på at jobben blir gjennomført med kvalitet i alle ledd - fra å beskytte mot vær og vind til det visuelle inntrykket du vil at boligen skal gi.
Arbeid med å renovere fasaden for å utbedre problemer som råte eller andre skader, eller gjøre grep for å forbedre funksjonalitet eller det visuelle utrykket, krever god planlegging og organisering.
Steddy har samlet landets mest kvalitetsbevisste håndverksbedrifter, slik at du kan være trygg på at fasaden på boligen din ditt blir pusset opp av folk som har lang erfaring, solide referanser og økonomien i orden. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder fra en av våre lokale håndverkspartnere, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at jobben blir ryddig og forskriftsmessig utført.

Dette kan Steddy hjelpe deg med


Våre kvalitetssikrede håndverkspartnere kan hjelpe deg med flere ulike fasadeprosjekter. Vi tar oss av hele byggeprosessen, fra A til Å, og gir deg leveransegaranti for alt arbeid utført av våre håndverkspartnere.
Du kan lese mer om Steddy-garantien her.
Steddy kan blant annet hjelpe deg med:
• Bytte kledning hus
• Renovere fasade hus
• Pusse opp fasade hus
• Fornye fasade med murpuss
• Modernisere fasade hus

Vi hjelper deg

Å renovere eller pusse opp fasaden gjøres gjerne i sammenheng med etterisolering og bytte av vinduer eller dører. Er du usikker på hva som bør gjøres på boligen din, og om det kan være lurt å slå sammen flere prosjekter? I Steddy møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse, som kan gi deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.
Steddy håndverker

Dette kan du forvente når du pusser opp med Steddy


Med Steddy er du i trygge hender fra start til slutt. Slik fungerer renovering av fasaden hos oss:
  1. Våre erfarne fageksperter hjelper deg å komme i gang. Sammen finner vi ut hvilket behov og muligheter du har, samt satt budsjettrammer.
  2. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres,sender vi oppdraget videre til en av våre håndverkspartnere. Alle håndverksbedrifter som er del av Steddy leverer på våre strenge kvalitetskrav.
  3. En av våre lokale håndverkspartnere tar kontakt for befaring.
  4. Etter befaring mottar du en lenke til et digitalt tilbud på SMS, hvor du kan diskutere oppdraget direkte med prosjektleder.
  5. Følg prosjektet på din prosjektside på steddy.no. Her samler vi all kommunikasjon med håndverker, prosjektoversikt, fremdriftplan og full kontroll over totalprisen på ett sted.