Hovedinnhold
Kom i gang
Garasje

Vi bygger garasjen din for deg

Steddy hjelper deg finne den beste løsningen for dine behov, og sikrer at garasjen blir bygget av lokale håndverkere du kan stole på.
Et trygt og tørt sted å parkere bilen, ja. Men har du tenkt på hvilke andre muligheter en garasje gir deg, eller hvilke løsning som passer best boligen og tomten din? Hos Steddy møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse, som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart. Sammen finner vi løsningene som passer best for akkurat ditt prosjekt.

Bygge garasje? Dette kan Steddy hjelpe deg med

Steddy er en ny håndverkstjeneste for deg som vil ha høy kvalitet og lave skuldre, uansett prosjekt. Vi har samlet alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted, og lar dyktige prosjektledere styre prosjektene. På den måten kan du lene deg tilbake og være trygg på at garasjen din blir bygget på en ryddig og forskriftsmessig måte.
Steddy håndverker
Våre lokale håndverkspartnere kan blant annet hjelpe deg med å:
• Bygge garasje
• Bygge på garasje
• Pusse opp garasje
• Bygge ut garasje
• Pusse opp garasjeport
Å bygge garasje er i noen tilfeller søknadspliktig. Dette er noe våre erfarne fageksperter hjelper deg å kartlegge. Viser det seg at garasjeprosjektet er søknadspliktig, hjelper din lokale prosjektleder deg med dette.

Hva er prisdriverne for en garasje?

Hva det koster å bygge garasje avhenger blant annet av hvilke behov du ønsker at garasjen skal oppfylle og tomten den skal bygges på. Skal det være plass til én eller flere biler? Ønsker du ekstra oppbevaring? Skal den være frittstående eller bygges med direkte tilknytning til bolig?
Våre fageksperter gir deg uforpliktende rådgivning om garasjebygging, og kan hjelpe deg å få svar på de viktigste spørsmålene tidlig i prosessen.
Steddy håndverker

Vi hjelper deg

Start med å sende oss en beskrivelse av hva du ønsker å gjøre, samt bilder av tomten du ønsker garasjen skal stå på. Vår fagekspert går deretter gjennom prosjektet, og kontakter deg for en gjennomgang. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre håndverkspartnere.

Velger du å bygge garasje med Steddy, får du vår Steddy-garanti. Det betyr at vi gir deg fem års leveransegaranti på arbeid utført av våre håndverkspartnere.