Hovedinnhold
Kom i gang
Kjeller som pusses opp

Kom i gang med oppussing av kjelleren

Oppgrader kjelleren med hjelp fra Steddy sine håndverkspartnere.
Oppgradere til kjellerstue? Bygge om kjelleren til utleiedel? Å pusse opp kjelleren krever gjerne flere ulike fagpersoner. Med håndverkertjenesten Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Arbeidet blir utført av lokale kvalitetssikrede håndverksbedrifter, og styres av en dyktig prosjektleder.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

• Isolering av kjeller
• Pusse opp kjeller
• Isolere kjeller
• Bygge ut kjeller
• Pusse murvegger
• Senke gulvet i kjeller
• Legge fuktsperre i kjeller

Hva koster det å pusse opp kjelleren?

Hva det koster å pusse opp kjelleren avhenger av hvor stort kjelleren er, og hvor mye som må gjøres.
Med Steddy blir alt arbeid utført av kvalitetssikrede håndverksbedrifter, du vet alltid hva prisen er, og all kommunikasjon samles på ett sted. I tillegg får du vår Steddy-leveransegaranti på alt utført arbeid.
Les mer om Steddy-garantien her og send oss en forespørsel her

Få ekspertråd til oppussing av kjelleren

Går du med planer om å pusse opp kjelleren er muligheten mange. Hos Steddy møter du erfarne fageksperter med bred fagkompetanse, som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.
Unknown image

Vi hjelper deg

Send oss en beskrivelse av jobben du ønsker å gjøre, samt bilder av kjelleren og tegninger. Deretter tar vår fagekspert kontakt med deg for en prat om prosjektet. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere, og du mottar et konkret tilbud på jobben.

Høy kvalitet i alle ledd

Vi setter standarden for kvalitet ved å kun bruke kvalitetsprodukter. Våre håndverkere sikrer at din bolig og ditt prosjekt får den omsorgen det fortjener. Vi er stolte av å samarbeide med kvalitetsleverandører BMC Trading, Bygg1, Boen, Kährs, Unilin, Hagen, Jeld-Wen Norge, Smartpanel og Trapperingen. Disse ledende leverandørene gir oss tilgang til produkter og materialer av høyeste kvalitet, slik at du kan være trygg på at resultatet blir holdbart, funksjonelt og estetisk tiltalende