Hovedinnhold
Kom i gang
Kvinne i nyoppusset kjøkken

Vi pusser opp kjøkkenet ditt for deg

Puss opp eller monter kjøkkenet med Steddy sine håndverkspartnere. Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted.
Har du bestemt deg for å gjøre noe med det gamle kjøkkenet, og trenger en dyktig og erfaren håndverker til å utføre jobben? Eller kanskje du har kommet så langt at du bare har behov for hjelp til å montere nytt kjøkken? Steddy har samlet landets mest kvalitetsbevisste håndverksbedrifter, slik at du kan være trygg på at kjøkkenet ditt blir montert og pusset opp av folk som har lang erfaring, solide referanser og økonomien i orden. 
Velger du å pusse opp kjøkkenet ditt med oss, får du leveringsgaranti. Steddy sin leveringsgaranti gir deg full trygghet på at prosjektet blir ferdigstilt og at prosessen før, under og etter er ryddig og ordentlig.
Du kan lese mer om Steddy-garantien her.

Dette kan du forvente når du pusser opp kjøkkenet med Steddy


Med Steddy er du i trygge hender fra start til slutt. Slik fungerer oppussingen av kjøkken hos oss:
  1. Våre erfarne fageksperter hjelper deg å komme i gang. Sammen finner vi ut hvilket behov og muligheter du har, samt satt budsjettrammer.
  2. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres,sender vi oppdraget videre til en av våre håndverkspartnere. Alle håndverksbedrifter som er del av Steddy leverer på våre strenge kvalitetskrav.
  3. En av våre lokale håndverkspartnere tar kontakt for befaring.
  4. Etter befaring mottar du en lenke til et digitalt tilbud på SMS, hvor du kan diskutere oppdraget direkte med prosjektleder.
  5. Følg prosjektet på din prosjektside på steddy.no. Her har vi samlet kommunikasjon med håndverker, prosjektoversikt, fremdriftsplan og full kontroll over totalprisen på ett sted.

Pusse opp kjøkkenet? Tenk på dette


Hvor mye det koster å pusse opp kjøkkenet avhenger av hvor stort kjøkkenet er, hvor mye som skal gjøres og hvor omfattende prosjektet er med tanke på rør- og el-arbeid. Å pusse opp kjøkkenet kan bety både stort og smått. Våre håndverkere hjelpe deg med det meste, blant annet:
• Bygge nytt kjøkken
• Totalrenovere kjøkken
• Pusse opp kjøkken
• Bytte fronter
• Montere kjøkken
• Rive vegg mellom kjøkken og stue

Vi hjelper deg

Er du i usikker på akkurat hva du skal gjøre med kjøkkenet? I Steddy møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.
Steddy håndverker