Hovedinnhold
Kom i gang
Håndverker på stillas

Pusse opp loftet - Vi hjelper deg i gang

Pusse opp eller bygge ut loftet? Gjør loftet ditt til en helt nytt rom med hjelp fra oppussingstjenesten Steddy.
Fra loft som blir lite brukt til TV-stue, gjesterom, soverom eller hjemmekontor? Eller kanskje du har behov for å etterisolere loftet eller å lage ekstra lagringsplass? Å pusse opp loftet gir deg mer plass, og kan være med på å øke verdien på boligen din.
Avhenging av hva du ønsker å gjøre, krever oppussing av loft gjerne både montering av nye vinduer, elektrisk arbeid og isolering. Velger du å bruke håndverkertjenesten Steddy, får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at oppussingen blir ryddig og forskiftsmessig utført.
Å pusse opp loftet for å lage oppholdsrom er et eksempel på en såkalt “bruksendring”, og må søkes om. Ekstra vinduer defineres som en fasadeendring, og er søknadspliktig. I tillegg er både brannprosjektering og rømningsveier søknadspliktige tiltak.
Les om Steddy-garantien her.

Pusse opp loftet - dette må du tenke på

Skal du pusse opp loftet er det flere krav som må innfris, blant annet med tanke på takhøyde, rømningsvei, ventilasjon og vinduer. Loftet er gjerne et uutnyttet rom, hvor du relativt enkelt kan få flere soverom, et nytt oppholdsrom eller kanskje ekstra bodplass?
Tenk på hvordan du planlegger å bruke det nye rommet, og få hjelp av en arkitekt til å tegne en god plantegning med løsninger som utnytter plassen best mulig.

Steddy kan blant annet hjelpe deg med:

• Bygge ut loft
• Pusse opp loft
• Etterisolere loft
• Isolere loft
• Isolere loft med skråtak
• Heve/løfte taket
• Sette inn vindu i taket
Les mer om oppussingsprosessen og hva du kan du forvente når du pusser opp loftet med Steddy her!

Hva er kostnadsdrivere for loft?

Hva det koster å pusse opp eller bygge ut loftet avhenger av hvor stort loftet er, tilstanden på loftsrommet og hvor mye som må gjøres. Er det for eksempel allerede godkjente vinduer på loftet? Må taket løftes for å innfri kravet om takhøyde på minst 1,9 meter? Må det bygges trapp? Det er mange spørsmål som må avklares før et loftsprosjekt kan påbegynnes. Våre fageksperter gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt.
Unknown image

Vi hjelper deg

Send oss en beskrivelse av jobben du ønsker å gjøre, samt bilder av boligen. Deretter tar vår fagekspert kontakt med deg for en prat om prosjektet. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere, og du mottar et konkret tilbud på jobben.