Hovedinnhold
Kom i gang
Terrasse

Få mer ut av uteområdene med ny platting, veranda eller terrasse

Steddy sine håndverkspartnere hjelper deg med platting og terrasse fra A til Å, slik at du kan lene deg tilbake og nyte resultatet.
Er du klar for å realisere drømmen om nytt og hyggeligere uteområde? Eller kanskje gjøre oppgraderinger på eksisterende platting, veranda eller terrasse? Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder, slik at du kan lene deg tilbake og nyte resultatet.

Få hjelp til å finne best løsning

Med en ny terrasse eller platting får du et helt nytt rom til å tilbringe deilige vår- og sommerdager på. Går du for overbygd terrasse eller glassveranda, kan du i tillegg forlenge utesesongen.

Det kan være vanskelig å velge eller se løsningene som vil gi best utnyttelse av plassen du har tilgjengelig. Med Steddy kan du få hjelp av vår fagekspert til å finne løsningen som passer deg, boligen og tomten boligen din står på best.

Start med å sende oss en beskrivelse av jobben du ønsker å gjøre, samt bilder av boligen og uteområdet. Deretter tar vår fagekspert kontakt med deg for en prat om prosjektet. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere, og du mottar et konkret tilbud på jobben.

Våre håndverkspartnere kan blant annet hjelpe deg med å:

• Bygge terrasse eller veranda
• Bygge platting på plen eller heller
• Bygge tak til terrasse og veranda
• Bygge overbygd terrasse eller glassveranda
• Bygge pergola
Steddy håndverker

Bygge platting? Tenk på dette

Prisen for terrasse eller platting avhenger av omfang. Det som påvirker prisen er blant annet størrelse, grunnarbeid, underlaget den skal bygges på og om du skal ha overbygg.

Med Steddy får du alt samlet på ett sted, og du trenger kun å forholde deg til én prosjektleder. Du får i tillegg leveransegaranti på alt arbeid utført av våre håndverkspartnere. Alle våre håndverkspartnere har gjennomgått grundig kvalitetssikring av kompetanse, økonomi og referanser.
Ny terrasse eller platting?