Hovedinnhold
Kom i gang
Enebolig med tilbygg

Skal du bygge på huset? Vi hjelper deg

Realiser drømmen om større bolig med Steddy.
Skal du realisere drømmen om mer plass eller større bolig? Større kjøkken, hjemmekontor eller kanskje et ekstra soverom? Steddy er en ny håndverkstjeneste for deg som vil ha høy kvalitet og lave skuldre, uansett prosjekt. Sammen med lokale håndverkspartnere, hjelper vi deg med tilbygg og påbygg.

Tilbygg eller påbygg? Få eksperthjelp

Et tilbygg betegnes som en utvidelse av grunnflaten i eksisterende bolig-altså summen av bebygd areal(BYA) for alle bygninger på en tomt. Det er ingen definisjoner på hvor stort et tilbygg må være. Det kan være snakk om både mindre tilbygg på i underkant av 10 kvadratmeter, som utvidelse av et inngangsparti, eller større tilbygg på flere titalls kvadratmeter.
Steddy håndverker
Et påbygg er en ny bygningsdel som plasseres på eksisterende bolig. Det kan være en etasje til, takopplett eller ark. Da utvides boligarealet(BOA) av boligen og ikke BYA. Hvor stor et påbygg kan være kommer an på boligens grunnflate, bærekonstruksjon, hvilke muligheter som finnes og retningslinjer i din kommune.

Med Steddy kan du få hjelp av vår fagekspert til å finne løsningen som passer deg og din bolig best. Hva det koster å bygge på boligen avhenger av hvor mye du vil bygge på, og faktorer som standard på eksisterende bolig og behovet for el- og rørleggerarbeid.

Hva kan Steddy hjelpe deg med?

Å bygge på boligen involverer gjerne flere håndverkere og kostnadsposter, fra arkitekt og prosjektarbeid, til tømrer og elektriker. Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder fra en av våre lokale håndverkspartnere, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at jobben blir ryddig og forskriftsmessig utført.

Vi kan blant annet hjelpe deg med:
• Tilbygg hus
• Tilbygg inngangsparti
• Tilbygg skråtak
• Utvide bolig
• Bygge på huset
• Bygge på en etasje på huset
• Påbygg på huset
• Påbygg

Tips!

Selv når du skal utvide boligen med 10-15 kvm er det stor sannsynlighet for at du må søke om tillatelse. Sjekke med din kommune om hvilke regler som gjelder der du bor. Er det behov for byggesøknad, hjelper prosjektlederen deg med dette.
Steddy fagekspert

Vi hjelper deg

Start med å sende oss en beskrivelse av jobben du ønsker å gjøre, samt bilder av boligen og tomten. Deretter tar vår fagekspert kontakt med deg for en prat om prosjektet. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere, og du mottar et konkret tilbud på jobben.

Høy kvalitet i alle ledd

Med Steddy får du kvalitet i alle ledd. I prosjekter med påbygg eller tilbygg, jobber våre håndverkere alltid med kvalitetsleverandører for alt prosjektet trenger. Blant annet Rockwool, Glava, Nordan, Moelven Wood, Pretre, som leverer ferdig produsert reisverk til bolig, Hunton Fiber, Bewi Insulation, Masonite Beams, MMC Trading og Saint-Gobain Byggevarer.