Hovedinnhold
Kom i gang
Steddy håndverker fikser en vegg

La håndverkere fra Steddy stå for totalrenoveringen

Skal det en totalrenovering til for å få huset eller leiligheten du alltid har drømt om? Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted.
En totalrenovering krever både flere fagpersoner, og god kontroll på hva som skal gjøres når - og ikke minst - budsjettet hva som er realistisk og mulig å få til innenfor avsatte rammer. Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Totalrenoveringen styres av en dyktig prosjektleder hos håndverksparteren, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at jobben blir ryddig og forskriftsmessig utført.
Med Steddy får du leveransegaranti på arbeid utført av våre håndverkspartnere.

Få ekspertråd og prosjektleder med lokalkunnskap

Usikker på hvor du skal starte prosessen, om det lønner seg å ta rom-for-rom eller lurer på hvilke energitiltak du bør ta høyde for? Med Steddy kan du få hjelp av vår fagekspert til å finne løsningen som passer deg og din bolig best.
Steddy håndverker
Når du og fagekspert sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere som kommer på befaring. Etter befaring motar du et detaljer tilbud på jobben.
En totalrenovering er omfattende, men med en dyktig prosjektleder fra en av våre lokale håndverkspartnere er du i trygge hender. Alle håndverksbedrifter som er del av Steddy leverer på våre strenge kvalitetskrav. Selve prosessen og dialogen foregår på din prosjektside på steddy.no. Her har vi samlet kommunikasjon med håndverker, prosjektoversikt, fremdriftplan og full kontroll over totalprisen på ett sted, slik at det er enkelt å ha oversikt.
Steddy sine håndverkspartnere kan blant annet hjelpe deg med:
Totalrenovering hus
• Totalrenovering bad
• Totalrenovering leilighet
• Totalrenovering av hytte

Ha fokus på økonomien


En totalrenovering er en investering. Det er derfor viktig å samarbeider med håndverkere som har økonomien i orden. Hva totalrenovering av hus eller leilighet koster, avhenger blant annet av standard på eksisterende bolig, størrelsen på boligen og dine ønsker og behov.
Hvis du totalrenoverer kan du regne med at prisen starter på rundt 25.000 kroner per kvadratmeter. Til sammenligning ligger nybyggpris på rundt 40.000 kroner per kvadratmeter, landsgjennomsnittlig. Det er med andre ord billigere å totalrenovere enn å kjøpe helt nytt.
Unknown image

Høy kvalitet i alle ledd

Med Steddy får du kvalitet i alle ledd. I renoveringsprosjekter jobber våre håndverkere alltid med kjente kvalitetsleverandører, som Hey Di, Isola, BMC Trading, Rockwool, Glava, Nordan, Moelven Woods, Pretre, Uldal, Marnar Bruk, Bergene Holm og Moelvet Limtre.