Hovedinnhold
Håntverker setter inn nytt vindu

Etterisolering og bytte av vinduer

Få hjelp av Steddy sine håndverkspartnere til å bytte ut gamle vinduer og verandadører eller til å etterisolere, og gled deg over et mer behagelig inneklima og lavere strømregning.
Har du bestemt deg for å gjøre noe med trekken fra vinduene og den høye strømregningen, men synes det er vanskelig å vite hvor du skal starte? Da har du kommet til rett sted.
Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at jobben blir ryddig og forskriftsmessig utført.

Skal jeg etterisolere eller bare bytte vinduer?

Det er fullt mulig å bare bytte vinduer eller bare etterisolere. Hva som er best, kommer an på hva du har behov for, tilstanden på boligen og budsjettet ditt. Har du allerede bestemt deg for å etterisolere eller bytte kledning på boligen er det lurt å planlegge vindusbytte samtidig, så slipper du å gjenta samme prosess med å hente inn pristilbud, rive ned og bygge opp igjen senere. Men vær obs på at dette da er en større prosess som tar lenger tid enn å bare bytte vinduer.
Håntverkere setter på isolasjon på enebolig
Å bytte et enkelt vindu tar ikke mange timer, og kan byttes uansett tid på året. For å bytte vinduer og verandadører, må gamle karmer, listverk og foringer rives. Først når det er gjort kan nytt vindu settes inn og ny isolering rundt vinduet legges.
Alle boliger er ulike. Er du i tvil om hvilken løsning som er best for deg og boligen din, kan du få hjelp av vår fagekspert til å finne løsningen som passer deg best.

Bytte av vinduer/verandadører eller etterisolering - dette bør du tenke på

Å bytte vinduer kan i noen tilfeller være søknadspliktig. Det gjelder for eksempel om du skal endre størrelsen på vinduet, fordi jobben da regnes som en fasadeendring. Har du vinduer med sprosser og ønsker å bytte til vinduer uten, er dette også søknadspliktig.

Steddy kan blant annet hjelpe deg med:

• Montere vindu
• Bytte vindu
• Isolering rundt vindu og verandadør
• Foring av vindu
• Montere eller bytte terrasse- og verandadør
• Søknader om fasadeendring

Visste du at etterisolering er ett av flere ulike energibesparende tiltak du kan gjøre for å redusere energibehovet i boligen din? Du kan lese mer om fordelene og prosessen rundt etterisolering her.
Steddy-garantien gir deg trygghet for at prosjektet blir korrekt fagmessig utført og at prosessen er ryddig og ordentlig.
Du kan lese mer om Steddy-garantien her.
Fagekspert Tor Magne

Vi hjelper deg

Send oss en beskrivelse av jobben du ønsker å gjøre, samt bilder av boligen. Deretter tar vår fagekspert kontakt med deg for en prat om prosjektet. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sendes prosjektet videre til en av våre kvalitetssikrede håndverkspartnere, og du mottar et konkret tilbud på jobben.