Hovedinnhold
Kom i gang
Vinterhage

Kom i gang med vinterhage!

Få vinterhagen du har drømt om med hjelp fra håndverkere fra Steddy. Vi hjelper deg fra A til Å.
Vinterhage, hagestue, glassveranda… kjært barn har mange navn. Den største forskjellen på en vinterhage og hagestue er at førstnevnte er isolert, slik at den kan varmes opp. Men en vinterhage får du rett og slett en ekstra stue, og muligheten til å bruke hagen året rundt - uten å måtte trosse vær og vind.

Steddy er en ny håndverkstjeneste for deg som vil ha høy kvalitet og lave skuldre, uansett prosjekt. Vi har samlet landets best kvalitetsbevisste håndverkerbedrifter, slik at du kan være trygg på at drømmen om vinterhage blir realisert avfolk som har lang erfaring, solide referanser og økonomien i orden.

Hva kan Steddy hjelpe deg med?

Steddy tar ser av hele byggeprosessen, fra A til Å. Det betyr at vi kan hjelpe deg med alt fra å arkitekttegne vinterhagen, til selve oppføringen og kontakt mellom de ulike håndverkerne som trenger å involveres. Vi kan blant annet hjelpe deg med:
• Bygge frittstående vinterhage
• Bygge vinterhage som tilbygg på eksisterende bolig
• Bygge vinterhage på terrasse
• Isolere vinterhage

Hva er prisdriverne for en vinterhage?

Hva en vinterhage koster, avhenger av størrelse og omfang. Er det et byggesett som skal monteres, eller ønsker du en skreddersydd løsning som skal tegnes av arkitekt? Skal den være frittstående, eller plasseres inntil en eksisterende yttervegg?
Våre fageksperter gir deg uforpliktende rådgivning om bygging av vinterhage, og kan hjelpe deg å få svar på de viktigste spørsmålene tidlig i prosessen.
Steddy håndverker

Vi hjelper deg

Er du usikker på hva som er riktig løsning for deg og boligen din? Våre erfarne fageksperter hjelper deg å komme i gang. Sammen finner vi mulighetene for ditt prosjekt og budsjett.