Hovedinnhold
Kom i gang
Steddy fageksperter

Hva gjør en fagekspert?

Sist oppdatert 22.03.2024
Steddy sine fageksperter står klare til å hjelpe deg med rådgivning om prosjektet ditt, og sammen med våre dyktige håndverkspartnere tar vi deg gjennom oppussingsprosessen fra A til Å.
Skal du pusse opp, renovere eller bygge på boligen din? Da er du i trygge hender. Med rådgivning fra våre erfarne fageksperter, kvalitetssikrede håndverkere og digitale verktøy som forenkler byggeprosessen, gjør vi i Steddy det trygt og enkelt å bygge på eller pusse opp.
Men hva gjør egentlig en fagekspert, og hvorfor kan en prat med en av disse være lurt før håndverkerne setter i gang med oppussing- eller renoveringsprosjektet? Vi har tatt en prat med fagekspert i Steddy, Tor Magne Østerhus, for å finne ut mer.

Hva er en fagekspert?

En fagekspert i Steddy er fagfolk med solid byggfaglig bakgrunn. Dette er erfarne veiledere for deg som skal sette i gang et oppussningsprosjekt, men som trenger hjelp til å ta de riktige beslutningene i den innledende fasen.

Steddy fagekspert

Hva kan en fagekspert hjelpe meg med?

Vi som er fageksperter har lang erfaring med å hjelpe til i den innledende fasen i et byggeprosjekt, og vil med vår bakgrunn kunne gi deg råd og veiledning. Basert på beskrivelsen av prosjektet som du har sendt inn på Steddy, gir vi deg uforpliktende rådgivning om hvordan oppussing- eller renoveringsprosjektet ditt kan løses på best måte, og hvilke muligheter som finnes med budsjettet du har.
Det er for eksempel ikke sikkert at du trenger å få utført like mye som du tror for å oppnå det resultatet du er ute etter, og det kan hende du må ha større budsjett enn det du har lagt til grunn for å realistisk kunne gjennomføre ønskene dine. Vi har innsikt i dette og kan hjelpe deg i riktig retning.

Hvordan snakker jeg med en fagekspert?

Når du har sendt inn prosjektet ditt til oss tar en av fagekspertene en gjennomgang av prosjektet og tar kontakt med deg på telefon.

Når bør jeg ta kontakt med en fagekspert?

Enten du lurer på hvor du skal starte arbeidet med totalrenoveringen, lurer på hva som er lurt med tanke på energioptimalisering av boligen eller om arbeidet med den nye garasjen er søknadspliktig, kan en prat med en av oss fageksperter være lurt. Send oss ditt oppussingsprosjekt her, så hjelper vi deg.
Snekkere monterer isolasjon

Kan Steddy gi energirådgivning?

Alle våre fageksperter er godkjente energirådgivere. Les mer om energirådgivning her.

Hva koster det å snakke med en fagekspert?

Råd og veiledning fra fageksperten i forkant av prosjektet er uforpliktende og ment for å hjelpe deg i riktig retning videre i oppussing- eller renoveringsprosjektet. I etterkant av praten, vil du bli kontaktet av en av våre lokale håndverkspartnere for videre befaring og tilbud på prosjektet ditt.