Hovedinnhold
Kom i gang
Hustak

Bytte tak? Steddy sine håndverkspartnere er klare til å hjelpe

Sammen med lokale håndverkspartnere med lang erfaring og lokal kunnskap legger vi nytt tak for deg.
Endelig bestemt deg for å gjøre noe med det gamle taket? Da har du kommet til riktig sted. Med Steddy får du alle fagpersonene du trenger til jobben samlet på ett sted. Prosessen styres av en dyktig prosjektleder hos en av våre lokale håndverkspartnere, slik at du kan lene deg tilbake og være trygg på at jobben blir ryddig og forskriftsmessig utført.
Taket er kanskje den viktigste delen på hele boligen din. Det beskytter boligen både utvendig og innvendig mot vær og ytre påvirkninger. Det kan bli dyrt om du utsetter vedlikehold for lenge. Selv på relativt nye hus oppdages det store skader fordi det ikke er tatt høyde for faktorer som vegetasjon eller hardt vær, eller ved at eieren har prøvd å spare noen tusenlapper på raske løsninger.

Steddy kan blant annet hjelpe deg med å:

• Skifte tak
• Bytte tak
• Fikse tak
• Pusse opp tak
• Reparere tak
• Legge takstein
• Legge takplater
• Legge takshingel
Hva det koster å legge nytt tak avhenger av størrelse på boligen, og faktorer som standard på både bolig og eksisterende tak og kompleksiteten knyttet til ønskene for det nye taket.
Høy kvalitet i alle ledd
Med Steddy får du kvalitet i alle ledd. Ved bytte av tak jobber våre håndverkere alltid med kvalitetsleverandører, som Arcelormittal Construction, BMI Norge, Nordic Waterproofing, Plannja, Plastmo, Skarpnes, Rockwool og Isola.

Dette kan du forvente når du bruker Steddy til å bytte tak


Med Steddy er du i trygge hender fra start til slutt. Slik foregår prosjekter hos oss:
  1. Våre erfarne fageksperter hjelper deg å komme i gang. Sammen finner vi ut hvilket behov og muligheter du har, samt satt budsjettrammer.
  2. Når dere sammen har kommet frem til en dekkende beskrivelse av hva som skal gjøres, sender vi oppdraget videre til en av våre håndverkspartnere. Alle håndverksbedrifter som er del av Steddy leverer på våre strenge kvalitetskrav.
  3. En av våre lokale håndverkspartnere tar kontakt for befaring.
  4. Etter befaring mottar du en lenke til et digitalt tilbud på SMS, hvor du kan diskutere oppdraget direkte med prosjektleder.
  5. Følg prosjektet på din prosjektside på steddy.no. Her samler vi all kommunikasjon med håndverker, prosjektoversikt, fremdriftsplan og full kontroll over totalprisen på ett sted. Med Steddy får du leveransegaranti på arbeid utført av våre håndverkspartnere.

Vi hjelper deg

I Steddy møter du erfarne fageksperter med omfattende byggkompetanse som gir deg uforpliktende rådgivning om prosjektet ditt før oppstart.
Steddy håndverker

Høy kvalitet i alle ledd

Med Steddy får du kvalitet i alle ledd. Ved bytte av tak jobber våre håndverkere alltid med kvalitetsleverandører, som Arcelormittal Construction, BMI Norge, Nordic Waterproofing, Plannja, Plastmo, Skarpnes, Rockwool og Isola.